O nama

Ko smo mi

Termopart d.o.o. je osnovan 1991. godine kao porodična firma za projektovanje i izvođenje u oblasti klimatizacije i grejanja.

Na termotehničkom tržištu Srbije devedesetih godina dvadesetog veka pojavljuje se potreba za kvalitetnijim radom instalacija grejanja i klimatizacije. U okviru tih zahteva merenje parametara protoka vazduha i vode i balansiranje pomenutih instalacija na projektne parametre postaje na tržištu zlatni standard kojim se uspešno završava gradnja novih objekata.

Termopart se devedesetih godina polako transformiše i počinje da pruža odgovor na potrebe tržišta za jednom nezavisnom kompanijom koja se bavi isključivo merenjem i balansiranjem u oblasti instalacija klimatizacije, grejanja i hlađenja.

Pored standardnih merenja u termotehnici u ranoj fazi Termopart uvodi ultrazvučna merenja protoka vode a nešto kasnije i merenje temperature data-logging mapiranjem čime zaokružuje ponudu tržištu za najsavremenijim merenjima.

Termopart je prva kod nas akreditovana firma za oblast merenja u termotehnici još davne 1997. godine.

Potrebe tržišta koje su bile tada, ostale su i danas, uz pozitivne promene i veliki napredak koje je ova vrsta mašinske tehnike pretrpela za sve godine od kada postoji Termopart.

PREGLED I ANALIZA PROJEKATA

Priprema za aktivnosti balansiranja merenja I komisioninga

MERENJE I BALANSIRANJE

Merenje i balansiranje na instalacijama klimatizacije, ventilacije, grejanja i hlađenja

KOMISIONING OBJEKATA

Uloga “Commissioning authority” u oblasti sertifikacije po LEED standardu

Kontakt Informacije